četrtek, 12. februar 2009

Sezonski SNEŽNI TELEFON IN 60% POPUST!

Ravno sem brskala po Mobitelovi spletni strani, saj me je zanimalo kako je s tarifami v tujini (odpravljam se smučat v Avstrijo ta vikend, khm…da se malo pohvalim) in več kot idealno ravno naletela na Mobitelovo sporočilo, da so tudi letos aktivirali Snežni telefon (že decembra!! – joj sonja pozna si..:)).
Nudijo pa tudi 60-odstotni popust pri paketnem prenosu podatkov v omrežjih izbranih tujih operaterjev 15 evropskih držav.

Snežni telefon na mobilnem in spletnem Planetu v sklopu Info vsak dan ponuja sveže podatke o snežni odeji, obratovanju žičnic in vremenu na slovenskih, avstrijskih in italijanskih smučiščih. Na mobilnem Planetu pa lahko obiskovalci Planeta v vsebinskem sklopu Smučanje najdemo še slike in videe s kamer na slovenskih smučiščih, skupaj z video predstavitvami le-teh, tako da se lahko o navedenih podatkih glede snežnih razmer še dodatno prepričajo. Brskanje po mobilnem Planetu je za Mobitelove uporabnike v domačem omrežju brezplačno, medtem ko so nekatere informacije plačljive. Za hitri dostop do vsebine na mobilnem Planetu je treba poslati SMS z vsebino P SNEG na 1919. Done!

Mobitel svojim uporabnikom med gostovanjem v omrežjih izbranih tujih operaterjev omogoča kar 60-odstotni popust pri paketnem prenosu podatkov. Popust velja v omrežjih operaterjev iz 15 evropskih držav, priljubljenih počitniških destinacij (Hrvaška, Srbija, Velika britanija, Črna Gora, Francija…).

Več lahko preberete na http://www.mobitel.si/slo/Press/Sporocilazamedije/Brskanjepokategorijah/PRESS200912februar09.asp

1 komentarji:

Mema pravi ...

Dobra storitev! Spomnim se, ko se je prijatelj poleti naročal na vremensko napoved, da je čekiral, a se lahko s čolnom kam dlje odpelje, kot do prvega zalivčka:). Snežni zasvojenci pa bodo gledali, kam jo lahko pičijo tisti dan na smučarske užitke. Super, res!! sicer pa kot vem, je Mobitel snežni telefon ponudil že lanko leto ali celo prej??