nedelja, 4. januar 2009

Moji novoletni nakupi:)

Jaz ne bi bila Sonja, če ne bi hoje po trgovinah in iskanje novoletnih daril prihranila za prav zadnji hip (kot vsako leto):) Vendar sem si letos prihranila kaj nekaj prostega časa, saj sem se, še preden sem se »vrgla« v trgovine, odločila skoraj vsakemu najbližjemu podariti kako luškano zadevo za mobitel. Najprej sem okupirala Mobitelov center na Nazorjevi nato pa še City Park.

Najbolj so me fascinirali obeski za mobitel..kupila sem jih vsem prijateljicam in moji mlajši sestrici, ki je bila obeska še posebej vesela. In vsaki drugačnega! Posebej všeč so mi tisti mali puhki, katere smo včasih nekoliko večje nosili na ključih. Roza, bele, zelene, modre, črne barve…pa taaako so mehki! Lepi so tudi tisti z majhnimi diamantki, ki se ravno prav svetijo zraven telefona.

Posebej za prjatelco Polono, ki mi je že novembra govorila, da jo daje decembrsko vzdušje sem našla tak obesek z Božičkom, res luškano:)

Mami sem kupila rdeč »štunfk« za mobitel, kot jaz temu rada rečem. Saj res zgleda kot nekakšna majhna nogavička. Aja, naj ne pozabim, da ima ta nogavička tako lepo belo zvezdico pri strani, popolnoma novoletno:)

Oče se je moral zadovoljiti s stojalom za telefon. Moral zadovoljiti pa pravim zato, ker ne da kaj dosti na mobilne telefone oz. kar na celotno novo tehnologijo. Mislim, da ne razume, da stacionarni telefoni niso več IN in da je naš 15-letni stacionarni telefon že za v smeti.

Za babico Milko, ki konstantno sledi mobilni telefoniji in na tem področju prekaša svojega sina (mojega atija) v vseh pogledih sem kupila majhno priročno torbico v katero lahko pospravi svoj telefon (da bo imela kam pospraviti telefon na izletih ter da se mi bo lahko takoj javila ko jo kličem:)), in sicer prav takole:

Za drugo staro mamo in oba stara očeta pa sta oče in mama kupila nekaj popolnoma brezveznega...ni vredno omembe:)

5 komentarji:

Mema pravi ...

Hej Sonja, vidim da si novoletno obdarovalno agonijo poenostavila z v naprej dobro načrtovanim seznamom daril- in to za vse na temo "mobitel". Vsa čast! :-)
Super darila, pa vse na enem mestu, lepo v Mobitelovih centrih. Zakaj se jaz nisem spomnila kaj takega. Sem pa tudi jaz dobila obesek za mobitel. Luštkan delfinček z malimi diamantki, kot ti praviš. Res je lep in ful se lepo sveti, mi je pa malo odrgnil telefon, to pa moram priznati. Bom imela pa vsaj prej razlog, da kupim novega;-)Torbico imam pa že od prej. Lepo roza, usnjeno. Zadnje čase mal pozabljam nanjo, ampak si me ti spomnila, da je spet čas, da jo iz predala potegnem.
Moja sodelavka pa je dobila stojalo za mobitel. Sama si ga sicer ne bi kupila, ampak če bi ga dobila bi ga pa uporabljala. A tvoj oče ga uporablja?
Daj povej, kako so se odzvali na darila. So bili veseli?
Javi se kaj!

Laura pravi ...

živijo.
slučajno sem naletela na tvoj blog in se mi zdi izjemno zanimiv. :)
svaka ti čast, da se takole poglobiš v vsako stvar, ki te zanima. mimogrede, meni se pogosto ne ljubi, pa se tovrstne stvari (GSM itd.) učim na faxu. :D:D
tako da...super blog...se še oglasim ...in to večkrat.
ps: tule se več naučim kot na faxu :P:P

Unknown pravi ...

Živ,
ful dobra ideja, tista s torbico ja pa še praktična. Prefrigano si se lotla nakupov in vse dobila na enem. Super.
Jaz mam Golla torbici za mobilca sem ju tudi kupila v Mobitelovem centru (prijazni prodajalci) imam jih v ustreznih barvah, imajo pa dva dodatna žepka 1ga celo z zadrgo in so praktične za okol nosit, odporne na vlago in pralne. Ful dobra mi je bla tudi L'Occitaineva ideja k so prodajal lip gloss z vrvico, ki si jo nataknil na mobilca. Lip Gloss je bil oranžen moj SonyEricsson pa kombinacija črno-oranžne -> čista zmaga.
BTW Dobr blog - všeč mi je da je bolj trendi, zdej ga lahko berem brez tehničnega slovarja :-) Zelo kul. Keep Up the good work

Mema pravi ...

Tudi na Mobitelovi spletni trgovini majo eno luštno torbico
Gre notr še šminka in kartica. Idelana za večerni izhod :-)

http://etrgovina.mobitel.si/front/katalog/posebna-ponudba/501

digi sonja pravi ...

Me veseli, da vam je moj blog všeč:)

@Mema: Vsi so bili veseli daril (moja misija se je končala uspešno:)), za očeta ne vem ali uporablja stojalo ali ne (moram vprašati mamo - dobro da si me spomnila. Mimogrede, ful kul mobitelova torbica, luštno!

@Laura: Resno sem se odločila raziskati stvari, ki mi niso jasne:) Sem kar dolgo odlašala..

@qvatebriga: Mogoče veš, če je še v prodaji L'Occitanov lip glos na vrvici? Sebi bi ga kupila:)