sreda, 7. januar 2009

Moj telefon ima super hud fotoaparat:)

Stric Google ve vse:) :

“Fotoaparat ima ločljivost 3,2 milijona pik z nastavitvami 2048 x 1536 pik, 1600 x 1200 pik, 1024 x 768 pik in 640 x 480 pik in samodejnim ostrenjem (autofokus). Imamo tudi več načinov snemanja: nočni, panoramski, portret, nočni portret, športni. Nastavimo lahko belino, svetlost, povečava gre do 20x - imamo pa na voljo normalen in napredni zoom, makro in ISO (kratica za splošno občutljivost filma mimogrede) nacin fotografiranja.”

Tako ga lahko prilagodim vsaki situaciji (saj veste, da če fotoaparata ne prilagodiš razmeram lahko nastanejo obupne fotke) in se malo poigram z narejenimi fotkami:) Na internetu sem našla še slikce, ki jih ta fotkič dela, da vam lahko še slikovno ponazorim:



3,2 milijona pik je verjetno za mobilni fotoaparat kar solidna številka; na te pike se ne spoznam ravno najbolje, vem le, da več pik kot je lepše in bolj čiste so slike.

“Video posnetki so zaklenjeni na 15 FPS (frames per second) in v maksimalni ločljivosti 320 x 240 pik. Snemamo lahko toliko časa, kolikor nam pomnilnik dopušča. Nastavimo lahko belino (auto, sonce, oblačno…), načina pa sta samo 2 - nočni in auto.”
Baje je ta zadeva primerna za izdelavo spletnega videa (kot je recimo Youtube), to moram še preizkusiti.
S pomnilniško kartico o kateri sem že pisala, pa prostor za foto in videoposnetke lahko še povečam. Fajn anede?:)

0 komentarji: