sreda, 22. april 2009

Začelo se je! Znanih je 97 kandidatov, ki se potegujejo za nastop v VIP-šotoru spektakla ITAK Džafest

Štartal je prvi krog glasovanja za glasbeno skupino/glasbenico/glasbenika, ki bo 7. junija 2009 nastopil v VIP-šotoru glasbenega spektakla ITAK Džafest.

Prijavilo se je 97 kandidatov, ki bodo do 4. maja zbirali SMS-glasove in poskušali prepričati strokovno žirijo (ki jo bodo sestavljali Miroslav Akrapovič - Polet, glasbeni novinar Toni Cahunek - RSQ magazine in kreativni direktor Aljoša Bagola – Pristop), da si zaslužijo finalni boj in po zaključku drugega kroga glasovanja tudi nastop v VIP-šotoru Itak Džafest. V parih dneh je bilo oddanih že več kot 55.000 glasov. To mora biti zagotovo neke vrste rekord (pri nas)!:)

Teh 97 kandidatov pa si lahko ogledate na http://dzafest.itak.si/natecaj in jim preko SMS-glasovanja pomagate do želene slave. Z ene telefonske številke je mogoče glasovati n-krat:)

Z vsakim poslanim SMS-om se lahko še potegujete za brezplačne vstopnice na koncertni spektakel Itak Džafest. Žreb bo potekal sočasno z izbiro končnega zmagovalca, upoštevani pa bodo SMS-i iz obeh krogov.

Malo sem že ščekirala te glasbene skupine/glasbenice/glasbenike…tole res ne bo lahka naloga…ne bi bila rada v strokovni režiji:) Bom pa zagotovo glasovala!

1 komentarji:

Mema pravi ...

Evo Sonja, mamo tri finaliste:)
SPERICHUBE; HROŠČI; ESKOBARS
Zanimivo nalogo majo. Nardit morajo nov komad, ki mora vsebovat besede: itak, cirkus, slava, trenutek, spektakes, stadion..in še ene druge. 13. maja, bojo na Itakovi strani objavili komade. mi pa glasujemo...no pa še mal počakmo, pa vidimo :)