torek, 12. maj 2009

Za piko na i še dokumentarec:)

Ob prihodu popularne skupine The Killers so Mobitelovci posneli dokumentarno-glasbeni film ITAK Džafest. Film odkriva zakulisje priprav tako skupin Dan D, NON in zasedbe Radyoyo kot tudi ostalih Itakovcev.
NON so še posebej ponosni na to, da jih je izbral menedžment skupine The Killers, nastop na Stožicah je za njih res neverjetna priložnost.

Omenjeni film naj bi že dočakal svojo premiero, me pa zeelloooo zanima kje bi se ga dalo videt, ko mi stric Google sporoči (to pomeni ko izbrskam:)) vam posredujem info:)

Organizatorji glasbenega spektakla ITAK Džafest so v glasbeno-dokumentarnem filmu opozorili tudi na posebno prometno ureditev in dostop do koncertnega prizorišča. Pred koncertom bodo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnem mestu www.itak.si objavili, kje in kako bo urejeno parkiranje. Od tam bodo vozili avtobusi do Hipodroma Stožice. Kot je omenila že Sandra je organiziran prevoz zelo fajn zadeva, neljubljančanom tako ne bo treba skrbeti kako priti in oditi s koncerta:)

In še ena super novica: 7.maja so bili znani tudi trije finalisti Itak natečaja: Hrošči, Sphericube in Eskobars, ki so v prvem krogu glasovanja prejele več kot 96 tisoč (zelo solidna številka) glasov svojih fanov.

Do opisov, fotk, video posnetkov teh teh skupin lahko pridete na linku
http://dzafest.itak.si/natecaj
Btw: Največ glasov ima trenutno skupina Hrošč, bejba res čiz hudo poje:)

Vse pohvale Mobitelu, z njihovo dobro organizacijo mislim da res lahko pričakujemo ODLIČEN spektakel:)

Več o ITAK dogajanju si preberite na www.itak.si.

2 komentarji:

Mema pravi ...

Mislim, da se bomo letos Mobitela najbolj spomnili ravno po organizaciji tega koncerta in vseh dogodkov, ki ga spremljajo. Bravo, res!!

digi sonja pravi ...

Se strinjam!:))