sreda, 11. marec 2009

Si želi kdo nastopat na glasbenem spektaklu 7.junija? :)

Na Mobitelovi strani sem zasledila nekej hudo fajnga!

Slovenskim mladim glasbenim skupinam se ponuja priložnost z natečajem ITAK Džafest, ki je že začel z iskanjem najboljših glasbenih talentov v slovenskem prostoru. Do 14. aprila se lahko vse glasbene skupine (ki niso izdale več kot ene plošče) prijavijo na dzafest.itak.si. Katera pa bo nastopila 7. junija v VIP-šotoru na glasbenem spektaklu ITAK Džafest pa bosta odločala SMS-glasovanje in strokovna žirija. Vsaka skupina bo na www.itak.si objavljala foto, video in drug predstavitveni material, na podlagi katerega se bodo glasovalci lažje odločali.V strokovni žiriji se bodo kresala mnenja znanih slovenskih glasbenih komentatorjev in spremljevalcev glasbenega dogajanja doma in po svetu.

Vse glasbene skupine se lahko prijavijo na natečaj ITAK Džafest do 14. aprila 2009, nato pa s svojimi oboževalci od 16. aprila do 4. maja 2009 glasujejo za svoje favorite. 5. maja pa bo jasno, kdo so veliki trije finalisti, ki bodo od 7. do 28. maja 2009 prepričevali glasbene navdušence, da si le oni zaslužijo priložnost pred svetovno glasbeno smetano na glasbenem spektaklu ITAK Džafest.

Več o natečaju ITAK Džafest si lahko preberete na www.itak.si.

Sem že začela prepričevati prjatla Žigo, ki občasno špila v neki skupini, da se prijavijo, ker res niso slabi. Saj bi se tudi sama ponudila za njihovo pevko, če bi imela vsaj malo talenta:) Ne bi rada skupino obsodila na propad hihihi, no saj me tudi vzeli ne bi če sem čisto iskrena…Saj ima vsak skrite želje se strinjate?:)

2 komentarji:

Mema pravi ...

Hej Sonja! Kako si kaj? Lepo te je spet brati.

Tole je zanimivo, res dobra priložnost za mlade in predvsem še nepoznane skupine. Me prav zanima koliko se jih bo prijavilo. Bomo to lahko kje spremljali?
Uživaj!

digi sonja pravi ...

Nisem sigurna, ampak se bo zagotovo dalo kje spremljati:)

Drugače sem kar v redu, tile deževni dnevi so nekoliko moreči..upam da bo vsaj kmalu pomlad, ko se rešimo tega dežja. Kaj ti kaj počenjaš?:)

Lep dan!:)