nedelja, 14. junij 2009

ZA »TA PRIDNE« - ODLIČNJAKOV BONUS:)

Mobitel tudi letos podarja Odličnjakov bonus - osnovnošolcem in srednješolcem, ki imajo vsaj 3 predmete ocenjene s oceno 5 ob nakupu Mobipaketa z mobilnikom Mobitel podarja bonus v višini 5 EUR:)

V ta namen morajo odličnjaki ob nakupu predložiti na vpogled spričevalo za šolsko leto 2008/2009 in na prodajnem mestu izpolniti potrdilo.

Pri tem lahko novi ali sedanji Mobiuporabniki izbirajo med različnimi ugodnimi Mobipaketi z mobiteli za različne želje in okuse kot na primer:

• Za ljubitelje multimedijskih vsebin bo kot nalašč stilsko drzen mobilnik Nokia 7100 Supernova z digitalnim fotoaparatom, predvajalnikom MP3, odjemalcem e-pošte in internetnim brskalnikom Opera Mini, ki je na voljo za samo 89 EUR.


• Nekoliko mlajše uporabnike pa bo po drugi strani razveselil prikupen mobilni telefon Sagem Hello Kitty za 94 EUR, ki v Mobitelovi ponudbi poleg samega mobitela prinaša še plišasto igračo Hello Kitty.


Uporabniki lahko izbirajo še med drugimi sodobnimi mobilniki različnih proizvajalcev, med katerimi bo vsak našel ravno pravega. Odličnjakov bonus otroci lahko izkoristijo vse do vse do 15. 9. 2009.

Škoda da ni bilo tega takrat ko sem bila jaz osnovnošolka oz. srednješolka…vsako leto bi imela nov mobi:)

0 komentarji: