četrtek, 25. junij 2009

Nokia N97 najprej pri Mobitelu:)


Mobitel je 24.junija predstavil tale težko pričakovani mobilnik – oz. mu lahko rečemo kar mobilni računalnik – z vrhunsko tehnologijo in dovršenostjo.

Nokia N97 je pri Mobitelu na voljo že od 349 EUR, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja Povezani 44 in 77 za 24 mesecev. Pod enakimi pogoji je v paketih Povezani 33 ali 55 cena 439 EUR, v splošni akciji pa cena znaša 499 EUR.

Nokia N97 pri Mobitelu ponuja na dotik občutljiv zaslon visoke ločljivosti, polno QWERTY-tipkovnico, megabitni prenos podatkov s tehnologijama HSDPA in WiFi. Za hrambo podatkov je na voljo ogromen, 32 GB velik notranji pomnilnik, z dodatno pomnilniško kartico pa se lahko Nokia N97 pri Mobitelu ponaša s kar 48 GB pomnilnika (to je veeeelik:))

Vgrajen sprejemnik GPS in digitalni kompas omogočata navigacijo tudi po Sloveniji ter t. i. »geotagging« (dodajanje podatkov o lokaciji kjer je bila slika posneta) vaših fotografij, za katere bo poskrbel fotoaparat z optiko Carl Zeiss in 5 milijoni slikovnih pik. Dogajanje pa je mogoče zajeti tudi z videom, ločljivosti VGA s 30 sličicami v sekundi.

Nova Nokia N97 nudi obilje spletnih storitev, vsebin in celovit dostop do spletnih družbenih omrežij, tudi Facebooka. Ustvarjalci so poskrbeli tudi za poslovneže, saj mobilni računalnik Nokia omogoča popolno povezljivost, uporabo elektronske pošte, vključno s priponkami v najpogosteje uporabljanih zapisih.
Je prva mobilna napravca, ki omogoča popolno personalizacijo domačega zaslona (namizja), in se lahko prilagodi z vrsto pripomočki (vtičniki), ki prinašajo "žive" informacije neposredno v napravo.

Zdaj vidite zakaj je Nokia moja najljubša znamka mobilcev?:)

Vir:
http://www.mobile.si/articles/zacetek-prodaje-n97.html
http://www.mobitel.si/splosno/za-medije/sporocila/2009/06/24062009.aspx

3 komentarji:

Mema pravi ...

Madonca, dobro zgleda. Mi je pa en tipček pred kratkim rekel, da to ni telefon za ženske..kaj pa on ve !! ;)
No, men kljub ugodnosti pri vezavi "Povezani" vedno malo predrag, čeprav verjamem, da je vreden vsakega centa.

digi sonja pravi ...

Meni je bil takoj všeč:) Bojda je huda huda konkurenca Iphonu:))
Mema, tipi pa nimajo pojma:)) Jih ne poslušam več:)

Mema pravi ...

Bolj k ga gledam, bolj mi je všeč. Kmalu mam rojstni dan....:) :) mam že ene ideje... :)
Mah ja Sonja, tipčki res nimajo pojma... in ti si pametna punca, kar dokazuješ s super pisanjem in razmišljanjem in s tem, da jih ne poslušaš ;)