torek, 11. november 2008

Postavitev bloga in povezava z mobilcem ?!*??

Evo pa začnimo.. Ustvarila sem si blog, se nekako prebila skozi navodila in nastavitve, sedaj pa bi jaz to vse povezala z mojim mobilcem. Zadeva delala in bila po spodnjih navodilih sodeč zeloooo enostavna (bom potem poizkusila).

Blogger nam svetuje:
_____________________________

Objavljajte od koder koli!

Ko besedilo ali fotografije pošljete iz mobilne naprave na go@blogger.com , so samodejno objavljene v novem spletnem dnevniku.

Kako deluje

  • Pošljite MMS ali e-poštno sporočilo na go@blogger.com iz telefona.
  • V odgovoru bomo poslali naslov vašega novega mobilnega spletnega dnevnika in kodo za prevzem.
  • Objavljajte v novem mobilnem spletnem dnevniku ali uporabite kodo za prevzem, da telefon povežete z drugim spletnim dnevnikom.

Naprave in več

Mobilni Blogger deluje s poljubno napravo, ki lahko pošilja e-pošto prek MMS-a.

Če želite več informacij o mobilnem pisanju spletnega dnevnika, glejte: Kako deluje Mobilni Blogger?

________________________________________

Ok no poslala sem pa ni nic.. no in grem prebrat kako deluje Mobilni blogger... in aha moraš obiskati en link kjer naj bi kao nekaj registriral pa te usmeri nazaj na isti link kjer smo zaceli... No kakorkoli poslala sem Multimedia message na ta naslov pa se ni zgodilo nič... Očitno moj blog ne bo takoj od začetka tudi mobilen.. heheheh.

Bom poizkusila upostevat se njihov nasvet da lahko kontaktiram njihov help // will keep you posted about it. Heheheh.

Aha pa še to...
___________________

Is there a cost for using Blogger Mobile?

Mobile providers' standard rates for sending and receiving text and photo messages apply. Blogger won't charge you for any of its services.

___________________

Tako da predno začnete množično pošiljat MMS in e-mail na ta naslov preverite koliko vam vaš operater za to računa, oziroma koliko in kakšno naročnino imate sklenjeno. Da vas za te Ne objavljene slike in zadeve potem ne preseneti račun od svojega mobilnega operaterja.. še to se manjka da potem plačamo za nekaj kar ne dela..


0 komentarji: