ponedeljek, 30. maj 2011

Še ena huda…

aplikacija :

Z InStyle aplikacijo lahko preveriš kako ti pašejo frizurce zvezdnic, še predno se odpraviš k frizerju (velik plus: se izognemu joku in stoku:)) V brezplačni različici lahko zbiraš med 50imi različnimi pričeskami, za več je treba odšteti polno različico.

Le naložiš svojo fotko..ko je enkrat naložena, aplikacija sama zazna obliko obraza, ki pa jo lahko še dodatno prilagajaš, da pričeske čim bolj pristojijo.

Vir: Mobitelov Tehnik

Ko izbereš novo pričesko, se le-ta pojavi na tvoji fotografiji. Prilagajanje pričeske je preprosto; ko se na fotografiji pojavi pričeska zvezdnice, z dvojnim klikom vklopiš urejanje, nato pa z vlečenjem točk pričesko prilagodiš svojemu obrazu. Spreminja se lahko tudi barvo pričeske, rezultate preobrazbe se shrani v galerijo na iPadu ali deli s prijatelji.
Simpl as that:)

Minus: na voljo le Applovim uporabnikom :/

Vir: Mobitelov Tehnik

3 komentarji:

Mema pravi ...

I like!

Lilka pravi ...

Tole bi pa jaz imela... Bom prepričala sestro, ki ima iPhone. Kako pa naročiš? Res škoda, da je tako omejeno. Včasih mi ge iPhone že rahlo na živce ;)

digi sonja pravi ...

Lilka morda tule kaj več piše kako si jo naložiš: http://itunes.apple.com/us/app/instyle-hairstyle-try-on/id434292927?mt=8