sobota, 3. oktober 2009

Europo Donno ponovno podprla Mobitel in Samsung

Družba Mobitel skupaj s Samsungom je letos ponovno podprla humanitarno organizacijo Europa Donna pri zbiranju sredstev za posodabljanje medicinske opreme. Samsung in Mobitel bosta tako v ta namen skupaj namenila 10 EUR za vsak prodani mobitel v posebni izvedbi - Samsung Preston »Pink Ribbon«.

Privlačen mobitel v omejeni količini 1.000 aparatov je na voljo le pri Mobitelu, podpira omrežja UMTS/HSDPA, s tem pa hitri dostop do e-pošte, svetovnega spleta ter družabnih omrežij, stranska vrstica Widget pa omogoča še lažje upravljanje z mobitelom in vsebinami. Z njim lahko enostavno pregledujete priponke v Wordu, Excelu, PowerPointu in Adobe PDF, poslušate glasbo ter zajemate video in foto posnetke, medtem ko lahko 80 MB spomina s spominsko kartico še povečate. Poleg tega Samsung Preston »Pink Ribbon« odlikuje značilen uporabniški vmesnik ter prednaložen animirani vodič, ki ponazarja pravilno samopregledovanje dojk.

Še fotka rožnatega mobilca:

Ob sklenitvi naročniškega razmerja Povezani 44 ali 77 ga lahko dobite za 9 EUR, ob sklenitvi Povezani 33 ali 55 za 59 EUR ter v splošni naročniško-prodajni akciji za 99 EUR, z vezavo za 24 mesecev.

O organizaciji Europa Donna si lahko preberete na http://www.europadonna-zdruzenje.si/.

Vir:
http://www.mobitel.si/splosno/za-medije/sporocila/2009/09/28092009.aspx

1 komentarji:

Mema pravi ...

Tole sem vedela. Ko sem se v nedelajo sprehajala po Cityju, me je zaneslo tudi v mobitelov center (ki je mimogrede res ogroooomen:)), a teh telefonov niso imeli več na zalogi. A to pomeni, da so vseh 1000, ki jih je bilo namenjenih za to akcijo, že prodanih??? V tako kraktem času??