torek, 26. april 2011

Senzacionalno!

HTC je v začetku tega meseca predstavil nov telefon HTC Sensation. Ni treba posebej poudarjati, da je izredno lepe oblike:) Drugače pa multimedijski supertelefon bogatita nova storitev HTC Watch in nov vmesnik HTC Sense. Z aplikacijo HTC Watch uporabnik lahko dostopa po najnovejših filmih in TV oddajah – tudi čakati ni potrebno, da se videoposnetki naložijo.

Vir: htc.com

Zaslon meri 4,3-palca in je S-LCD tip, po vrhu vsega pa ima qHD resolucijo (kar znese 960 x 540 slikovnih točk). Druga pomembna lastnost pa je dvojedrni procesor Qualcomm Snapdragon s frekvenco 1,2 gigaherca.

Sensation ima fotoaparat (boljši v primerjavi z ostalimi HTCji) z ločljivostjo 8 megatočk, ki bo lahko zajemal tudi video v Full HD kvaliteti (1080p) s 30 slikami na sekundo. Lahko omenim še 1,2 MP kamero za video klice:)

Vir:
Mobinet, Siol

6 komentarji:

Mema pravi ...

Kolko pa pride? Vem, je bila serija Desire tam nekje od 300-500€ v prosti prodaji. SO bili zame odločno predragi.

Lilka pravi ...

Sej vse tele pametne telefončke se splača vzeti samo v vezavi. Ker so sicer predragi. Življenji rok je itak tam cca. 2 leti.

Mema pravi ...

A ni dobro, da tako kmalu crknejo, Lilka? Si "moraš" izbrati novega. In takrat ti ravno poteče vezava in se lahko ponovno zavežež za kakšen luškan mobilček ;)

digi sonja pravi ...

hehe, meni je tudi všeč da obratovalna doba ne presega 2 let:)

Mema pravi ...

Meni pa je trenutno najbolj všeč Samsung Galaxy S II. Ga ima katera?

digi sonja pravi ...

noup jaz ne..ampak kokr slišim ljudi ki ga imajo so kar zadovoljni