torek, 29. marec 2011

Personal stilist:)

Punce, ta prava aplikacija za nas! Na voljo je nova aplikacija Tvoj dnevni stilist. V treh tednih lahko izvemo vse kar je treba vedeti o spomladanskih modnih smernicah.
Aplikacijo Tvoj dnevni Stilist si na svoj telefon naložiš tako, da pošlješ SMS s ključno besedo STIL na 051 630 630, ali pa jo sam poiščeš v Android Marketu.
Ko prvič vstopiš v aplikacijo, določiš spol in uro ob kateri želiš prejemati dnevne nasvete. Prejeti nasveti se prikažejo med obvestili v spustnem meniju. Ko obvestilo potrdiš, te preusmeri v aplikacijo, kjer te čaka dnevna lekcija.


Na prvi strani se prikaže splošna modna usmeritev, na naslednji pa bolj nazorni opis oblačil in modnih dodatkov. Kot dodatek ti Stilist vsakodnevno priporoči tudi enega od stilskih mobilnih telefonov iz Mobitelove aktualne ponudbe. Ob kliku nanj se odpre predstavitvena stran telefona in dnevna lekcija je opravljena.

Vir: http://tehnik.mobitel.si/aplikacija-tvoj-dnevni-stilist/

8 komentarji:

Mema pravi ...

Sliši se kul :)
Samo Android mi manjka... :(

Lilka pravi ...

Zame bi bil pa na to temo tale: Glamour Ask a Stylist na http://tehnik.mobitel.si/brezplacne-modne-aplikacije-ios-android/.

Lilka pravi ...

Ej, Mema. Tule si izberi enega: http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?mo=0&te=0
Vsaj 9 jih je za 1€ ;)

Lilka pravi ...

Kje in kdaj se ga bo pa dobila. Sem gledala na mobitelovi strani, pa ga še ni videt.
Bo imel še kakšen drug mobilc tak zaslon?

Mema pravi ...

Hehe, havla Lilika :)

Mema pravi ...

A katera v čem je štos teh abc paketov? Zadnje čase povsod poslušam o njih. Ali katera to ima?

Lilka pravi ...

Mislim, da je zdaj čisto poenotena tarifa klicev v vsa omrežja (mobilna in stacionarna). Več si poglej na: http://www.mobitel.si/akcije/paketi-abc.aspx

digi sonja pravi ...

jap...enostavno kot abeceda:)