ponedeljek, 29. marec 2010

Kaj pa Nokia 5230?

Nokia 5230 je dokaz, da so lahko tudi telefoni v cenejšem razredu kar solidni. Model omenjene Nokie je blazno podoben Nokii 5800 XpressMusic, saj ponuja skoraj vse kot dražji model.

Gre za telefon z zaslonom, občutljivim na dotik, operacijskim sistemom Symbian S60. Omogoča tudi do 33 ur predvajanja glasbe, s hitrim prenosom podatkov pa na doseg prstov pripelje e-pošto, priljubljena družabna spletna mesta, kot sta Facebook in YouTube, razne aplikacije, igre ter brezplačno rabo Ovi zemljevidov in glasovno vodene navigacije.

Nokia 5230 podpira novo e-poštno storitev, ki sta jo v preteklih dneh predstavila Mobitel in Nokia: Nokia Messaging (o tem sem že pisala:)). Sedaj internetnih e-poštnih računov (Planet, SiOL, Yahoo mail, Gmail in podobnih) ni treba vedno znova preverjati, saj se e-sporočila samodejno prenašajo neposredno na mobilnik. Storitev je na Nokii 5230 že nameščena, potrebno je le aktivirati želene e-poštne račune.

Pri Mobitelu je v Itak paketu na voljo že za 69€ ob pogoju vezave naročniškega razmerja za 24 mesecev. Dodatno svežino dajejo Nokii 5230 Itak karakterji, ki uporabnika pozdravijo ob zagonu in izklopu mobitela in mu delajo družbo na ozadju mobitela. Za hiter dostop do informacij o najbolj vročem dogajanju in ponudbi poskrbi bližnjica do mobilnega Itak portala. Dodatno zabavo pa napovedujeta še dve novi Itak ikoni - prihajajo namreč Itak aplikacije in bogastvo uporabniško generiranih vsebin.

Vir:
http://www.mobitel.si/splosno/za-medije/sporocila/2010/03/17032010.aspx
http://www.siol.net/tehnologija/telekomunikacije/2010/03/nokia.aspx

2 komentarji:

Mema pravi ...

Tudi sama sem opazila tale telefonček, ki se smeje iz plakatov in reklam. Luštna zadeva. Pisano na kožo za mlade. Sem pa opazila, da ga imajo tudi pri Tušmobilu in sicer za en evro, v kolikor se zavežejo od 30 pa do 50€ naročnine za 2 leti. Kar ni preveč poceni.:(

digi sonja pravi ...

Pole se ti že bolj splača, da ga vzameš pri simobilu - brez vezave v paketu kjer plačaš samo porabo - za 202€, pa še to preplačaš...