četrtek, 21. januar 2010

Nokiina navigacija za hojo in vožnjo. For free. Forever.:)

O Ovi Zemljevidih sem enkrat že pisala (http://digi-sonja.blogspot.com/2009/07/nokia-maps-obvezna-oborozitev-za.html)…kako se naložijo ter še kako prav pridejo:)

Nova različica Ovi Zemljevidov (z navigacijo Hoja in Vožnja) vključuje vse navigacijske storitve, ki jih potrebuje pešec ali voznik avtomobila, kot na primer glasovno vodenje zavoj-za-zavojem za 74 držav in v 46 jezikih, prometne informacije za več kot 10 držav in podrobne zemljevide za več kot 180 držav.

Navigacija Vožnja vodi do izbrane destinacije z uporabo naprednega načrtovalca poti za načrtovanje potovanj z več postanki - usmerja od točke A do točke B in nato proti točki C. Navigacija Hoja pa pomaga dobiti občutek za položaj v novem mestu. Pot, po kateri hodite ta navigacija označuje z »drobtinicami«, tako da lahko veš kje si bil in kam greš.

Pred kratkim je Nokia najavila, da bo navigacija za hojo in vožnjo na pametnih telefonih brezplačna.

Ovi Zemljevidi so trenutno na voljo za 10ih mobilnih napravah Nokia, med drugim tudi za Nokio N97 mini, Nokio 5800 XpressMusic in Nokio E72. Več pametnih telefonov Nokia se jim bo predvidoma pridružilo v prihajajočih tednih.
Ovi Zemljevide si lahko brezplačno naložite na www.nokia.com/maps.

1 komentarji:

Mema pravi ...

Uau, tudi na mojo E52 gre :).

Ampak, ko to uporabljaš pa plačuješ prenos podatkov.. hmm. A ni to potem precej drago, sploh če si v tujini?